Indlæser Begivenheder

Studiepraktik

25. oktober 2023 | 8:00 - 26. oktober 2023 | 15:00

Kom i studiepraktik ved Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg.

Praktikken foregår den 25. og 26. oktober, og du kan søge om en plads fra den 29. september ved at oprette en brugerprofil og logge ind på onlineplatformen www.studiepraktik.dk.

Lektor, praktik- og studievejleder ved Erhvervsakademi SydVest, Peter Schroll, anbefaler alle, der står overfor et videregående uddannelsesvalg at deltage i studiepraktikken.

“Studiepraktik er en fantastisk måde at få et reelt indblik i, hvad det vil sige at studere på en videregående uddannelse. Det giver dig mulighed for at afprøve forskellige studieretninger og danne dig et kvalificeret grundlag for at træffe din fremtidige uddannelsesbeslutning”, siger han i en pressemeddelelse.

Han understreger, at studiepraktikken også kan være med til at give en ekstra god start på studiet:

”Selvom man allerede ved, hvad man gerne vil studere, så kan det give ro i maven og ekstra selvtillid at have fået et indtryk af hverdagen, inden den faktiske studiestart – man indgår nemlig som en naturlig del af de nuværende studerendes dagligdag”.

Sønderborg er der ledige studiepraktikpladser på følgende uddannelser, der tilbydes efter først-til-mølle-princippet: Datamatiker, Finansøkonom, Markedsføringsøkonom, Multimediedesigner, Produktionsteknolog og Serviceøkonom.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
25. oktober 2023 | 8:00
Slut:
26. oktober 2023 | 15:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside