Indlæser Begivenheder

SPOR – Udstilling af Vibe Bredahl på Augustiana

4. februar 2023 | 12:00 - 30. juni 2023 | 16:00

Statens Kunstfond har netop præmieret Vibe Bredahls udstilling SPOR, der væver historien om Augustiana med samtidens store spørgsmål om identitet, køn og natur på en poetisk og smuk vis. Udstillingen er kurateret af Hanne Lundgren Nielsen og støttet af Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond.

I den anledning har vi forlænget udstillingen og justerer lidt i ophængningen, så den kan ses på første salen i Det Hvide Palæ helt frem til og med den 30. juni.

Rejsen er et gennemgående tema i Vibe Bredahls arbejde – både som geografisk reference og metafor. Et andet væsentligt element er naturens cyklus, også en form for ‘rejse’, som kan iagttages fysisk – på egen krop og i omgivelserne. Hun arbejder ofte stedsspecifikt, som i projektet ’At vandre med sin arv’, som blev skabt til Nordkystens Kunsttriennale. Her udgjorde et lille transportabelt rum på hjul en slags mobilt erindringsrum for indsamlede objekter, fundne historier og samtaler med de mennesker, som kunstneren mødte på sin researchrejse.

Vibe Bredahls arbejde er arkæologisk i den forstand, at hendes praksis tager udgangspunkt i de spor, der aflejres over tid. Med udstillingen SPOR, der rummer sanselige objekter, erindringstapeter og performativ video, dykker hun ned i Augustianas rige historie og den lokale natur for at afdække landskabet og stedets karakter og betydning. På den måde skaber hun sprækker i tiden, der tillader nye fortællinger at spire frem.

Fakta om udstillingen

Periode:
04.02.23 – 30.06.23
Lokalitet:
Det Hvide Palæ
Kunstnere:
Vibe Bredahl
Entré:
Gratis entré
Støttet af:
Statens Kunstfond og Det Obelske Familiefond

Foto: Pato Soto. Der kan forekomme ændringer i informationer og datoer.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
4. februar 2023 | 12:00
Slut:
30. juni 2023 | 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Augustiana Kunstpark & Kunsthal
Palævej 10-14
Augustenborg, 6440 Danmark
+ Google Maps