Indlæser Begivenheder

SOULMISSION / A Christmas Experience // Sønderborghus

24. november 2021 | 20:00 - 23:00

Det er en stor fornøjelse at kunne præsentere denne enestående julekoncert med SOULMISSION – Linda Andrews, Jasmin Gabay, Marcel Gbekle & Jakob Sveistrup.

Med et himmelsk touch, en duft af gran og fire stemmer af højeste klasse, bliver nogle af julens største danske og amerikanske hits fortolket, så gospel pop og soul smelter sammen i et stort julehjerte med spiritualitet, kærlighed og varme.

Udover at være velsignede med fire guddommelige sangstemmer og en musikalitet ud over det sædvanlige, har SOULMISSION dét til fælles, at de alle er kendte navne og ansigter fra TV.
I SOULMISSION viser de fire sangere, hvorfor de er kommet så meget videre end den flygtige berømmelse skærmen ofte tilbyder.

Soul og gospelmusikkens spirituelle sange har været omdrejningspunktet i alle fire solisters musikalske karrierer, og sidste år dannede de SOULMISSION, for at kunne dele deres musikalske passion med hinanden, og for at kunne dele de helt unikke øjeblikke med et publikum – de magiske øjeblikke, der opstår imellem stemmer på så højt et niveau som deres.

Der vil være sange af kendte kunstnere som Maria Carey, Michael Bublé, Wham, Destiny’s Child, Aretha Franklin, Leonard Cohen og Shu-bi-dua. Der vil selvfølgelig også være et par gospel klassikere og der vil med garanti være mulighed for at synge med.

Glæd dig til en enestående koncertoplevelse med SOULMISSION.

Skal vi så ikke lige slutte af med at nævne at de fire i SOULMISSION alle har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix – og Jakob har endda vundet.
Tre har deltaget i ‘Stjerne for en aften’ og ‘X-Factor’ – som Linda vandt og Marcel deltog i med Alien Beat Club.
Jasmin ved desuden, hvordan julens kager skal smage, for udover være med i MGP som de øvrige tre, har hun deltaget i ‘Den Store Bagedyst’.

Medvirkende:
Linda Andrews: vokal
Jasmin Gabay: vokal
Marcel Gbekle: vokal
Jakob Sveistrup: vokal
Mark Chemnitz: piano

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
24. november 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
200 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps