Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Sønderborg Spejlinger 2020

4. maj - 30. november

Gratis
Sønderborg Kommune ønsker med sin markering af 100-året for Genforeningen at samle, oplyse og engagere kommunens borgere, aktører og gæster i meningsfulde oplevelser ud fra hovedtemaer i relation til Genforeningen.

Formålet med fyrtårnsprojektet Sønderborg Spejlinger 2020 er at fremhæve den sønderjyske historie omkring Genforeningen med spejlinger, der engagerer aktører, borgere og gæster i vedkommende tematiserede aktiviteter og mindeværdige fælles oplevelser. I projektet indgår produktioner skabt af lokale børn og unge samt kunstdesigns skabt af danske og tyske kunstnere.

Børn og unge i børnehaver og skoler i Sønderborg Kommune har i skoleåret 2019-2020 deltaget i mange forskelligartede læringsforløb – alle med relation til Genforeningen og dens afledte temaer. Nogle aktiviteter vil først blive gennemført i skoleåret 2020-21 – pga. COVID-19.

I lyset af COVID-19 vil der være en del ændringer i forhold til det oprindelige program, som løbende vil blive justeret.

  • Royal Run med deltagelse af Kronprins Frederik er flyttet til den 6. september 2020
  • DGI’s store stafetløb er flyttet til maj 2021 – der vil være events for alle i Nordborg den 11. maj 2020 og i Sønderborg den 14. maj 2021


Der tilstræbes at være oplevelser for alle i hele kommunen.

Vi håber fortsat, at vi bl.a. kan præsentere Bodil Jørgensen med De Forbudte Sange, ALSANG med Phillip Faber og Sønderjysk Pigekor, DMF’s Jubilæumsorkester, Sønderjysk Figurteater, foredrag, kunstferniseringer og meget mere.

Der forventes desuden stadig en mængde andre berigende oplevelser i hele kommunen arrangeret af lokale aktører.
Mange af disse aktiviteter er blevet til med støtte fra Kommunens Genforeningen 2020 Pulje.

Nye datoer herfor vil blive offentliggjort løbende her på siden under ‘Begivenheder’ og på Facebook-siden “Genforeningen 2020 i Sønderborg Kommune”.

Fyrtårnsprojektet har modtaget en generøs donation fra FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND.

LINAK A/S har sponsoreret de to kunstdesigns i henholdsvis Guderup og Nordborg.
Broager Sparekasse har sponsoreret kunstdesignet i Broager.

Detaljer

Start:
4. maj
Slut:
30. november
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://sonderborg.dk/da/s%C3%B8nderborg-spejlinger-2020
if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }