Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sønderborg Spejlinger 2020

30. august 2020 - 30. november 2020

Gratis

Sønderborg Kommune ønsker med sin markering af 100-året for Genforeningen at samle, oplyse og engagere kommunens borgere, aktører og gæster i meningsfulde oplevelser ud fra hovedtemaer i relation til Genforeningen. Formålet med fyrtårnsprojektet Sønderborg Spejlinger 2020 er at fremhæve den sønderjyske historie omkring Genforeningen med spejlinger, der engagerer aktører, borgere og gæster i vedkommende tematiserede aktiviteter og mindeværdige fælles oplevelser. I projektet indgår produktioner skabt af lokale børn og unge samt kunstdesigns skabt af danske og tyske kunstnere. Børn og unge i børnehaver og skoler i Sønderborg Kommune har i skoleåret 2019-2020 deltaget i mange forskelligartede læringsforløb – alle med relation til Genforeningen og dens afledte temaer. Nogle aktiviteter vil først blive gennemført i skoleåret 2020-21 – pga. COVID-19. I lyset af COVID-19 vil der være en del ændringer i forhold til det oprindelige program.

  • Royal Run med deltagelse af Kronprins Frederik er flyttet til den 24. maj 2021
  • DGI’s store stafetløb er flyttet til maj 2021 – med event for alle i Nordborg den 11. maj 2020 og i Sønderborg den 14. maj 2021

Vi kan med det justerede program fortsat præsentere Bodil Jørgensen med De Forbudte Sange, ALSANG med Michael Bojesen og Sønderjysk Pigekor, DMF’s Jubilæumsorkester, Sønderjysk Figurteater, foredrag, kunstferniseringer og meget mere.
Der planlægges fortsat en mængde oplevelser i hele kommunen arrangeret af lokale aktører. Mange af disse aktiviteter er blevet til med støtte fra Kommunens Genforeningen 2020 Pulje.
Nye datoer herfor vil blive offentliggjort løbende her på siden under ‘Begivenheder’ og på Facebook-siden “Genforeningen 2020 i Sønderborg Kommune”.

Fyrtårnsprojektet har modtaget en generøs donation fra FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND.
LINAK A/S har sponsoreret de to kunstdesigns i henholdsvis Guderup og Nordborg.
Broager Sparekasse har sponsoreret kunstdesignet i Broager.

Detaljer

Start:
30. august 2020
Slut:
30. november 2020
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://sonderborg.dk/da/s%C3%B8nderborg-spejlinger-2020