Indlæser Begivenheder

Sønderborg Salgs- og Reklameforening har spot på fremtidens salg

30. maj 2023 | 18:30 - 21:00
Event Series Event Series (See All)

Hvordan ser fremtidens salg ud, og hvordan kan man gøre sig klar til nye opgaver? Det er nogle af de temaer, som Sønderborg Salgs- og Reklameforening (SSR) har fokus på tirsdag den 30. maj kl. 18.30 på Sønderborghus med et oplæg om ”Fremtidens salg”.

Oplægsholder er Lars Dalmar Johannsen, seniorkonsulent ved Intenz, som er et nordisk konsulenthus, der arbejder med kultur- og organisationsudvikling:

“Vi lever i en digital tidsalder, hvilket betyder at salg er i stor forandring. Kunderne udvikler sig – hvad gør sælgerne? Sælgerens rolle er under transformation, og salgsorganisationer opnår ikke den ønskede effekt af deres salgstræning. Det er noget af den indsigt i fremtidens salg, herunder hvilke salgsmetoder der passer til hvilke typer salg, som vi kommer ind på”.

Sønderborg Salgs- og Reklameforening har i 2023 fokus på trivsel og arbejdsglæde samt salg, og foreningen holder i løbet af året tre oplæg med Lars Dalmar Johannsen. Oplægget om Fremtidens salg er det andet oplæg i rækken af oplæg, og det tredje oplæg kommer efter sommerferien. Første oplæg fandt sted i marts under overskriften ”Er du lykkelig på jobbet”?

Pris er kun 175 kroner pr. person + billetgebyr, og der er i prisen inkluderet mad samt en øl eller vand.

Sønderborg Salgs- og Reklameforening varetager ingen specielle erhvervsinteresser og favner derfor en meget bred medlemskreds. Alle nye medlemmer er altid velkomne, og hovedvægten i foreningen har fokus på Sønderborg-området samt god service, markedsføring og ledelse.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. maj 2023
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Series:
Pris:
183 Kr
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps