Indlæser Begivenheder

Sankthanskoncert og bål ved Alssund

23. juni 2023 | 19:30

Kom til sankthansfest i Koncertsalen Alsion og på bredden af Alssund. Vi har fået lov til at grille og tænde et alternativt sankthansbål. Kom og vær med!

Koncerten indledes med Sérénade mélancolique skrevet til den ungarske violinist Leopold Auer, som var professor i violin ved det kejserlige konservatorium i Sankt Petersborg fra 1868. Tjajkovskij var professor ved Moskva-konservatoriet fra 1866 og må have kendt Auer i kraft af hans ry som violinist.

Herefter går turen til Spanien med Carmen fantasien, som er et af Sarasates kendeste værker – et værk fuld af temperament og ægte passion inspireret af operaen Carmen. Det betragtes som et af de mest udfordrende og teknisk krævende stykker for violin.

Efter Elgars smukke Salut d’amour afsluttes koncerten med Mendelssohns En skærsommernatsdrøm, som blev skrevet til en romantisk komedie af William Shakespeare af samme navn. Dette blev et af Mendelssohns mest populære værker og er siden opført utallige gange verden over

Chefdirigent Johannes Wildner

Solist: Tibor Kováč, violin

Tjajkovskij: Sérénade Mélancolique, Op. 26

Sarasate: Carmen Fantasi, Op. 25

Elgar: Salut d’amour, Op. 12

Mendelssohn: En skærsommernats drøm.

Sankthansfest ved Alssund

Efter koncerten starter sankthansfesten udenfor, på bredden af Alssund. Afbrændingsforbuddet forhindrer os i at tænde åben ild. I stedet fyrer vi op i et alternativt bål, mens ringriderpølser braser på vores nye, store gasgrill.

Der er fri adgang til den udendørs fest.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
23. juni 2023
Tidspunkt:
19:30
Pris:
50 Kr – 275 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps