Indlæser Begivenheder

SINNE EEG DUO // Gårdhaven på Sønderborghus

28. august 2021 | 15:00 - 17:00
MULIGHED FOR FROKOSTMENU:
3 STK SMØRREBRØD + 1 ØL, VIN eller VAND + 1 SNAPS
OBS: Koncerten er en udendørs koncert i gårdhaven på Sønderborghus. I tilfælde af dårligt vejr rykker vi indenfor.
Den internationalt anerkendte Sinne Eeg er blandt Skandinaviens største jazzvokalister. Hun er kendt over hele Europa og Asien og er tæt på et gennembrud i USA. Overalt hvor den danske sangstjerne optræder, fascineres publikum af hendes smukke klang, stærke presens og eminente scatsang. Som en indlysende konsekvens har Sinne mange loyale fans over hele verden.
Sinne har sunget med amerikanske jazzikoner som Larry Goldings, Curtis Stigers og Peter Erskine samt optrådt på legendarsike jazzklubber som Green Mill i Chicago, Cotton Club i Tokyo og Birdland i New York. Hun har modtaget adskillige anerkendelser, heriblandt fire Danish Music Awards for Bedste Vokalalbum, DR P2 Jazzprisen, Ben Webster Prisen, den franske Prix Du Jazz og Dronning Ingrids Hæderslegat, personligt tildelt af Dronning Margrethe og hendes søstre.
Jacob Christoffersen har været Sinnes faste pianist siden 2009 og turneret med hende over hele verden, især i USA, Japan og Europa. Den prisvindende tangentvirtuos har hele paletten; en fjer-let tilgang til smukke ballader, et groovy swing og ekseptionelle evner som akkompagnatør. Ikke overraskende er den charmerende dansker en af Skandinaviens mest efterspurgte pianister.
Koncerten er støttet af Statens Kunstfond

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
28. august 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
120 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde