Indlæser Begivenheder

Signe Svendsen kommer til Augustenborg med sin Solo-koncert

25. november 2022 | 20:00 - 22:30

Fredag den 25. november vil Signe Svendsen være helt alene på scenen i Kultursalen, men med sine historier, et arsenal af små virkemidler og et fuldkomment nærvær, opstår der sammen med publikum et rum, så hun aldrig står der ensom.

Det glæder vi os til at opleve sammen med vort publikum i Kultursalen i Augustenborghallerne, siger Poul Andersen fra MIF Kulturafdeling.

Signe Svendsen kan noget med følelser og er som få i stand til at synge sange om det der virkelig betyder noget: fællesskab, nærvær, medmenneskelighed og relationer. Signe både rører og underholder på samme tid, og sangenes fortællinger er iklædt en musikalsk enkelthed, der gør dem familiære og får dem til at kravle helt ind under huden.

Signe Svendsen har fundet sit helt eget ståsted på den danske musikscene. En stærk og nærværende stemme, en evne til at underholde og røre sit publikum kombineret med danske sange i et klart og poetisk univers.

Hun har turneret flittigt og har et trofast publikum. Signe Svendsen har udgivet 3 albums og spillet et hav af turnéer. Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk.

Koncerten starter klokken 20. Dørene åbner klokken 19. Læs mere, og køb billetter på www.mif.dk/kultur

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
25. november 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Pris:
195 Kr – 215 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Kultursalen – Augustenborghallerne
Kettingvej 19a
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Telefon:
74471666
Se Sted hjemmeside