Indlæser Begivenheder

Samarbejdspartnere søges til infodag for mulige tilflyttere fra Tyskland

2. juni | 9:15 - 12:00

Vi søger lokale virksomheder i Sønderborg Kommune, som har lyst til at deltage på vores kommende infodag for mulige jobtilflyttere fra Tyskland

Den 2. juni 2023 fra kl. 9.15 til 12.00 afholder vi i Gråsten en infodag for mulige jobtilflyttere fra Tyskland. Informationsdagen er et forsøg på at tiltrække nye tyske tilflyttere, i den erhvervsaktive alder, til kommunen. Vi forventer et deltagerantal på ca. 150 personer. De potentielle jobtilflyttere, som deltager på infodagen, vil have mange spørgsmål til fx bolig, boligfinansiering, dansk bankkonto, skatteregler, børnehaver og skoler, kultur- og fritidstilbud, jobtilbud og meget mere.

Derfor søger vi lokale virksomheder i Sønderborg Kommune (herunder bl.a. ejendomsmæglere, banker, advokater, børnehaver/skoler), som gerne vil informere om deres tilbud og hjælpe med generel vejledning på tysk. Derudover søger vi lokale virksomheder, der vil ansætte arbejdskraft fra Tyskland.

I vil få stillet en informationsstand til rådighed. Vi sørger for borde, duge, vand, kaffe og te, og deltagelsen er gratis.

Krav for deltagelse

For at deltage som virksomhed er det et krav, at man kan tale tysk og enten kan tilbyde en ydelse/service eller en ledig stilling, som er målrettet tyske borgere, der ønsker at bosætte sig i Sønderborg Kommune. Derudover skal man være indforstået med at give en generel vejledning om Sønderborg-områdets fortræffeligheder.

Opskrivning

Har du interesse i at deltage på vores infodag, er du velkommen til at skrive dig op senest søndag den 23. april 2023 via opskrivningsformularen foroven.

Da vi kun har begrænsede pladser til rådighed, har vi typisk kun én informationsstand per branche. Er der flere interessenter, end der er pladser, vil vi trække lod efter deadline. Alle virksomheder, som har skrevet sig op via formularen foroven, vil efter den 23. april 2023 blive kontaktet skriftligt af Tilflytterservice – også dem, som ikke får tilbudt en plads på infodagen i Gråsten.

Vi glæder os til at høre fra dig. Sammen kan vi gøre en forskel og gøre det nemt at flytte til vores dejlige kommune.

Har du spørgsmål? Så kontakt Tilflytterservice i Sønderborg på tilflytter@sonderborg.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
2. juni
Tidspunkt:
9:15 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Deltagere allerede registreret til arrangementet: 0 / ∞

Tilmelding er lukket for dette borgermøde