Indlæser Begivenheder

Queen Machine

10. november 2023 | 19:00 - 11. november 2023 | 19:00

Queen Machine spiller i Sønderborg

Bandet Queen Machine kan noget helt særligt, som ikke mindst sønderjyderne er helt vilde med. Efter bandets udsolgte koncerter vil publikum altid have mere, og det er der nu udsigt til.

Det særlige, som Queen Machine mestrer bedre end noget andet band, er at genskabe musikken fra det ikoniske art-rock band Queen, som det lød i sin storhedstid, mens Freddy Mercury var bandets sanger og frontfigur.

Freddy Mercury er her desværre ikke længere, men det er danske Bjarke Baisner til gengæld. Han har givet legenden nyt liv. Han lyder som, agerer som og ligner sit karismatiske forbillede i så høj grad, at danske Queen Machine også internationalt anses som det ypperste band, når det gælder om at genskabe og fortolke Queens storladne hits.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og brusende energi bygget op over Queens udødelige hits: We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love… Listen af hits er så godt som uudtømmelig, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end den, som Queen Machine leverer.

Queen Machine er en dansk succeshistorie, som har spillet over 600 forrygende koncerter og turneret i USA, England, Wales, Skotland, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Norge, Sverige og overalt i Danmark

De har spillet i en række af Europas største musikhuse, heriblandt Eventim Apollo i London, tidligere Hammersmith Apollo, hvor Queen selv spillede 8 gange. Både London Symphonic Rock Orchestra og Sønderjyllands Symfoniorkester har spillet sammen med Queen Machine ved særlige lejligheder og bidraget til det storladne lydbillede, som kendetegner Queens musik.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
10. november 2023 | 19:00
Slut:
11. november 2023 | 19:00
Pris:
350 Kr
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Broager Sparekasse Skansen
Aabenraavej 25a
Sønderborg, 6400
+ Google Maps