Indlæser Begivenheder

Poetry slam Tour de France Open

21. april 2022 | 20:00 - 22:00

Tour de France kommer til Sønderborg. Og dét skal vi fejre med poetry slam på den helt store klinge.

Oplev både tilrejsende og lokale poetry slammere kæmpe om titlen som Sønderborg-mester i cykelpoesi.

Et hæsblæssende slam-show, hvor alt handler om cyklens poetiske væsen. Både kærlighed og had. Alt dét, du ved, og alt dét, du mangler forståelse for. Især alt dét, der ligger indimellem. Og er der egentlig forskel på cyklen og cyklisten?

Det sportslige og det usportslige, samt netop Tour de France som fænomen. Alt det skønne i det franske. Alt det skrøbelige. Men også touren og turen gennem København, Roskilde, Nyborg, Vejle og selvfølgelig Sønderborg. Med alle de menneskelige dramaer.

Og ja, du har jo også selv prøvet at være for fuld til at kunne cykle. Og du har også selv prøvet at vælte på cykel selv om det ikke var selvforskyldt. Og hvad sker der egentlig, når kæden springer af? Også i hovedet?

Og er det godt eller skidt for klimaet? Samfundet generelt? Gør sporten en forskel til det bedre? Hvad gør kunsten? Og er Danmark reelt et velfærdssamfund eller blot en cykelnation?

Oplev vært og ex-slam-DM-vinder Peter Dyreborg, når han præsenterer tour-slam med humor, kant og kanter. Og ja, vanen tro er det publikum, som er dommere i slam-konkurrencen og bestemmer… hvem der vinder!

Vil du være med ? – Få din billet i døren: 50 kr.

Optrædende poetry slammere: TBA. Og har du selv en potentiel slammer gemt i dig?
Skriv til peter@peterdyreborg.dk for at høre nærmere om poetry slam, men du kan også læse meget mere om slam på www.poetryslam.dk og www.peterdyreborg.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. april 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde