Indlæser Begivenheder

Phillip Faber: Julens sange

30. november | 19:00

Juleaften byder på et væld af traditioner – og en af de bedste er julesangene. Mød Phillip Faber til en unik aften om og med julens skønne sange og deres enestående historier. Koncertsalen Alsion 30. november 2023 

Kom i den helt rette julestemning, del glæden ved de smukke sange og syng julen ind med Phillip Faber på en helt speciel aften.

Juleaftens sange

Juleaften byder på et væld af traditioner. En af de mest hellige er vores alle sammens julesange. Phillip Faber vil fortælle om nogle af de mest skattede danske julesange og deres fantastiske historier.

Du bliver bl.a. klogere på, hvordan alle disse elskede sange opstod, og hvorfor vi stadig synger dem. Vidste du fx, at “Nu er det jul igen” blev sunget fra gård til gård allerede tilbage i 1600-tallet?

Fællessang – naturligvis

Det bliver en eksklusiv aften, hvor ikke alt er planlagt på forhånd. Et punkt på programmet er dog helt sikkert; fællessang. Vi skal sammen synge julen ind med danske julesange, så julestemningen for alvor breder sig.

Aftenens fortællinger tager udgangspunkt i Phillip Faber og Rikke Hyldgaards bog “Juleaftens sange”, som kan købes i forbindelse med billetterne eller på selve aftenen.

Der vil også være mulighed for at få signeret bøger efter arrangementet.

Share This Event

5454151
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Detaljer

Dato:
30. november
Tidspunkt:
19:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps