Indlæser Begivenheder

”OPSPIND” – en indviklet kunstudstilling

15. juni - 4. juli

”OPSPIND” – en indviklet kunstudstilling

15.juni til 4. juli 2024

KunstPunkt Storegade 14 Augustenborg

Fernisering: Lørdag 15.. juni kl. 14.00

Åben: Hverdage 12-16 Weekend 11-16

 

Hele sytten kunstnere glæder sig til at præsentere deres udspekulerede værker, skabt gennem et helt år ud fra temaet ’Opspind’. Udstillingen vil med stor sandsynlighed finde sted fra d. 15. juni til og med d. 4. juli i galleriet: Kunstpunkt, Storegade 14 i Augustenborg.

Opspind er et ekstremt relevant tema i dagens samfund, hvor kunstig intelligens, teknologi og medier spiller en større og større rolle i formidlingen af information. Vi har alle været udsat for forskellige former for opspind, som vi i dag blandt andet kender til som fake news og konspirationsteori.

Noget kan være helt anderledes end det, det giver sig ud for at være, hvilket også gør sig gældende for de værker udstillingen rummer. Tråde, ure, lag og transparens vil påvirke udstillingens gæster sanseligt, kommunikativt og illusorisk.

Kunstnerne har manipuleret en mangfoldighed af materialer, herunder tekstiler, garn, keramik, papir og genbrugsting, med blandt andet blyant, maling og ståltråd, for at opfordre beskuerne til at reflektere over, hvordan opspind kan vildlede vores opfattelse af virkeligheden og være med til at konstruere vores liv og kulturelle landskab.

Ferniseringen, der finder sted d. 15. juni kl. 14:00, bliver en fantastisk begivenhed, hvor gæsterne inviteres til at vikle sig ind og ud af ’Opspind’ gennem gastronomi og en hel maskerade af kunstnere og kreationer.

 

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
15. juni
Slut:
4. juli
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

KunstPunkt
Storegade 14
Augustenborg, 6440
+ Google Maps