Indlæser Begivenheder

Oplev en virksomhed med UU Sønderborg: Mølleparkens plejecenter – SOSU-uddannelserne

21. september | 17:30 - 19:00

Vi har et godt tilbud til elever fra 8., 9. og 10. klasse i Sønderborg Kommune. Kom ud og oplev én eller to virksomheder sammen med dine forældre. Hør om nogle af de job- og karrieremuligheder, du møder, ude i arbejdslivet.

12 lokale virksomheder inviterer indenfor, og giver hver især en rundvisning. De vil fortælle om deres arbejdsplads, og om de arbejdsopgaver, der dagligt skal løses i en moderne erhvervsvirksomhed eller i en offentlig institution. Du vil få et overblik over de uddannelsesmuligheder, der er, inden for hver deres område. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål og snakke med nogle af de elever og lærlinge, der i øjeblikket er i gang med en uddannelse, og har en læreplads det pågældende sted.

Hvis du er nysgerrig på, hvor man kan komme til at arbejde som voksen, og om det er noget for dig, så meld dig til arrangementet hos én eller to af de deltagende arbejdspladser, og tag dine forældre med ud til en spændende aften.

“Oplev en virksomhed” er et gratis arrangement med et begrænset antal pladser. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet, og tilmelding er derfor nødvendig. Det er kun muligt at melde sig til ét arrangement ad gangen, og melder du dig til her, er du kun tilmeldt begivenheden hos Mølleparkens plejecenter.

Mølleparkens plejecenter:

  • Antal pladser til begivenheden hos Mølleparkens plejecenter: max. 20 elever + forældre (der er mulighed for at komme på venteliste).
  • Uddannelses-, job- og karrieremuligheder inden for: mennesker, sundhed, omsorg, teknologi, psykologi.

Se en kort videopræsentation af de 12 virksomheder her: Virksomhedsbesøg med UU eller læs om dem i det digitale hæfte: “Det er ok at være i tvivl – Oplev en virksomhed med UU Sønderborg”. I hæftet finder du også information om tilmelding, tidsfrister og meget andet.

Ved spørgsmål til arrangementet kontakt os på UU Sønderborgs hovednummer: 88 72 44 24

“Oplev en virksomhed med UU Sønderborg” afholdes af UU Sønderborg i samarbejde med 12 lokale virksomheder. Du kan finde flere oplysninger om UU-Sønderborg på sonderborgkommune.dk/uddannelser-unge

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. september
Tidspunkt:
17:30 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mølleparkens plejecenter
Damgade 5
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
Deltagere allerede registreret til arrangementet: 11 / 60

Tilmelding er lukket for dette borgermøde