Indlæser Begivenheder

Mysteriebussen

4. oktober 2023 | 19:00 - 20:00

Mød de lokale drenge, Mathias Skywalker og Emil Mercedes Baadsgaard, som står bag podcasten Mysteriebussen, der foregår i Sønderborg og produceres af Heartbeats.

De fortæller om podcasten, om at gå fra idé til handling i en kreativ branche, og om at få realiseret sine drømme – også selvom man ikke er født og opvokset i midten af det kreative epicenter i København. Faktisk kan dét at komme fra en mindre jysk by ligefrem vise sig at være en styrke.

 

Mathias og Emil kommer også ind på vigtigheden af at turde stå ved sig selv og vise verden, hvem man er, særligt når man på papiret blev spået som et par brodne kar uden mål eller retning i livet. Og mon ikke der også kommer en røverhistorie eller to?

 

Podcasten er en skøn blanding af Scoopy-Doo og Inspector Gadget, der kører rundt i en gammel folkevogn og afdækker Sønderborgs glemte mysterier. Find podcasten her: Mysteriebussen (heartbeats.dk)

 

Mathias bor i Sønderborg og har sit eget firma, og elsker også at bruge sine skævheder i det kreative ved siden af.

 

Emil, der også er kendt under kunstnernavnet USSEL, bor i København og arbejder på fuld tryk som kreativ udvikler med både film, musik og konceptudvikling.

 

 

 

 

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
4. oktober 2023
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside