Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Med ombord på kongeskibet Dannebrog – i anledning af Kongeskibets 90 års jubilæum

22. september|19:00 - 21:00

199,00 Kr

Kommandør Peter Schinkel Stamp inviterer med om bord på Kongeskibet Dannebrog. Her giver han et unikt indblik i det smukke skibs historie, skibets store betydning for monarkiet, besætningen, arbejdet på skibet og ikke mindst de mange opgaver, der skal løses, når Hendes Majestæt Dronningen og den øvrige kongelige familie er om bord.

Foredraget er fyldt med underholdende og personlige anekdoter og oplevelser fra arbejdet på Dannebrog tæt på den royale familie. Peter Schinkel Stamp viser desuden flotte billeder og videoklip fra skibet, så man næsten føler, man er med Dronningen til søs.

Kommandøren vil sidst men ikke mindst fortælle om sit arbejde for kongehuset i sin egenskab af Jagtkaptajn.

Kommandør Peter Schinkel Stamp har siden februar 2019 været Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog. Peter har gjort tjeneste i Søværnet i mere end 40 år og har haft en spændende og varierende karriere, som bl.a. har omfattet internationale udsendelser, en række chefstillinger til søs og til lands og adjudant for Hendes Majestæt Dronningen. Den imponerende karriere rundes nu af med stillingen som Jagtkaptajn og chef for Dannebrog.

Detaljer

Dato:
22. september
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
199,00 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://lof.dk/syd/foredrag

Sted

Ahlmannsparken
Ahlefeldvej 4
Gråsten, 6300 Danmark
+ Google Maps