Indlæser Begivenheder

Maritim lørdag – Bag Om Marinehjemmeværnet

11. juni 2022 | 10:00 - 11:30

Kom med bag om Marinehjemmeværnet og få et sjældent men spændende indblik i arbejdsgangen ombord på Hjemmeværnsflotille 136, der ligger med skib i Sønderborg Havn.

Marinehjemmeværnet er en frivillig maritim beredskabsorganisation, der støtter Søværnet og det danske samfund. Dvs. ud over samarbejdet med Søværnet løser Hjemmeværnet også opgaver for Politiet, Beredskabet, SKAT, Dansk Center for Havforskning samt lokale havnemyndigheder. Opgaverne er mange og består af førstehjælp ved havmiljøopgaver, eftersøgning og redning, farvandsovervågning (f.eks. i forhold til grænseoverskridende kriminalitet) samt havnesikring (herunder også bevogtning af og deltagelse i terrorsikring af såvel flådestationer som civile havne).

Organisationen består af 30 fartøjer, der er jævnt fordelt i de danske havne, og disse er klar til at rykke ud døgnet rundt – nu har DU chancen for et komme med ombord i selskab med Kaptajnløjtnant og Flotillechef Per L. Nielsen, rekrutteringsspecialist Bo Plett samt gaster og andet personale, som glæder sig til at forestå en lille rundvisning, forevisning af udstyr og fortælle om Marinehjemmeværnets rolle og funktion i Sønderborg.

Hjemmeværnet vil afslutningsvis byde på kaffe og kage.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
11. juni 2022
Tidspunkt:
10:00 - 11:30
Pris:
221914 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

MHV 814 Budstikken
Sundgade
Sønderborg, 6400
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde