Indlæser Begivenheder

March mod Ensomhed – Dag 2

4. september 2022 | 7:30 - 14:30

MARCH MOD ENSOMHED 22
Sønderborg – Aabenraa

Har du lyst til at bakke op om kampen mod ensomhed?

Sønderborg Kommune er igen i år vært for to ruter ved årets March mod Ensomhed. Søndag den 4. september byder Sundhedsudvalget en masse morgenfriske borgere på morgenkaffe og croissanter foran Rådhuset i Sønderborg. Efter morgenkaffen går vi alle, iført den blå March mod Ensomhed T-shirt, fra Sønderborg Rådhus til kommunegrænsen mod Aabenraa (ca. 16 km). Patrick Cakirli – som står for marchen – går kun, hvis han har følgeskab af andre – ellers står han stille! Dette gør han for at understrege vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Og i fællesskab vil vi støtte op om sagen og sammen nyde gåturen.

Husk tilmelding. Se nedenfor.

Se også March mod Ensomhed dag 1

Program søndag den 4. september 2022

Kl. 07.30 Udlevering af march-poser
Kl. 07.35 Sundhedsudvalget byder på let morgenmad – stående – foran Sønderborg Rådhus
Kl. 07.40 Velkomst v. formand for Sundhedsudvalget Didde Lauritzen
Kl. 08.00 March mod kommunegrænsen til Aabenraa Kommune
Kl. 11.00 Pølserne er klar ”Hos Jesper” et udvalgt sted på ruten
Kl. 13.00 Kaffe og kage serveres et udvalgt sted på ruten
Kl. 14.00 Forventet afgang med bus retur til Sønderborg

March mod ensomhed 2022 – Den blå rute (Hent programmet som PDF)

Hvordan foregår det?

Tidspunkterne er ca. tider – og der vil naturligvis være forplejning til alle tilmeldte. Det er gratis at deltage i vandreturen. Hvis du ikke vil gå hele turen, kan du hoppe af og på turen, som du har lyst til. Ved ankomst til kommunegrænsen siger vi farvel og tak til March mod Ensomhed og Patrick Cakirli, som fortsætter ind i Aabenraa Kommune. Herefter er der mulighed for bustransport tilbage til Sønderborg for alle de tilmeldte.
Forventet ankomst til Sønderborg kl. ca. 14.15. Hvis du ikke ønsker at gå med fra morgenstunden – og har tilmeldt dig en del af ruten – kan du hente din march-pose i Frivillighedens Hus onsdag den 31. august fra kl. 10-15 eller torsdag den 1. september fra kl 10-17.30.

Gratis march-pakke

De første 150 der tilmelder sig får en gratis march-pakke, der indeholder:
• Morgenkaffe og en chokoladecroissant foran Sønderborg Rådhus
• En blå March mod Ensomhed T-shirt
• 1 flaske vand
• Pølser med brød ”Hos Jesper” på et udvalgt sted langs ruten
• Eftermiddagskaffe og kage på et udvalgt sted langs ruten
• Bustransport fra kommunegrænsen tilbage til Sønderborg

Tilmelding og spørgsmål

Hvis du vil melde dig til eller har spørgsmål – kan du sende en mail til frivillighedskoordinator Lone Juhl Petersen på ljpe@sonderborg.dk eller ringe på 27 90 66 90.
Vi har brug for at vide din T-shirt-størrelse, om du ønsker at køre med bussen til Fynshav, og om du ønsker at deltage i fællesspisningen.
Sidste frist for tilmelding er mandag den 29. august.

Om March mod Ensomhed

Hvert år fra uge 32 til og med uge 41 vandrer Patrick Cakirli fra March mod Ensomhed 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed. Det gør han for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter Recovery Bulls – en idræts- og aktivitetsbaseret nonprofitorganisation, som blandt andet forebygger og afhjælper ensomhed blandt mennesker i udsatte livspositioner.

Den blå rute

Vi kalder ruten fra Sønderborg til kommunegrænsen for Den blå rute i år, fordi de mange blå T-shirts vil lyse op i landskabet. På den måde kan man nemt slutte sig til marchen undervejs – og være med til at sikre, at optoget ikke går i stå. Ruten går fra Rådhustorvet – over Chr. d. X´s Bro – videre på cykelstien ad Aabenraavej mod Ullerup – over Blans – mod Blåkrog til kommunegrænsen mod Aabenraa Kommune, markeret med en rød prik på kortet nedenfor.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
4. september 2022
Tidspunkt:
7:30 - 14:30
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside