Indlæser Begivenheder

Mad og Mening

30. august | 13:00 - 16:00

Ifølge FN´s klimapanel IPCC bør den gennemsnitlige årlige CO2-udledning pr indbygger være under 3 ton. Udledningen pr dansker er i 2025 13 ton CO2 pr dansker. Største enkeltstående faktor til at reducere C02 er maden. Faktisk stammer hele 20-25 % af en danskers samlede CO2 udledning fra mad.

Derfor inviterer Center for Verdensmål og Bæredygtig Mad i Sønderborg til eventet “Mad med Mening” på Kær Vestermark den 30. august fra kl. 13.00 til kl. 16.00.

Formålet med eventet er at inspirere til, hvordan den enkelte borger kan lykkes med at reducere sin udledning med grønnere madvaner.

Derfor har eventet fokus på bæredygtig mad med følgende overskrifter: GRØN MAD OG MADSPILD.

Eventets målgruppe er borgere/forbrugere, og derfor er der fokus på at præsentere løsninger/produkter, der kan omsættes til konkrete handlinger i de private hjem.

Share This Event

6274285
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Detaljer

Dato:
30. august
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Center for Verdensmål, Løkkegårdsvej 3, 6400 Sønderborg
Løkkegårdsvej 3
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Telefon
20272683
Se Sted hjemmeside