Indlæser Begivenheder

Lyt, drik og ny til strik: Inden du går i gang

6. februar | 19:00 - 20:30

Introduktion til strikkebøger, som gennemgår forskellige strikketeknikker, garntyper og begyndervenlige opskrifter.

Vi ser fx nærmere på Lærke Baggers bog Strik, Lene Holme Samsøe og Charlotte Kaaes bog med samme navn og Kimmie Munkholms bog, Strikkebogen – navnene på bøgerne behøver jo ikke være kreative, bare fordi forfatterne er det. Der er hjælp på stedet til alt fra at slå masker op til italiensk aflukning.

Når vi har snakket sammen om forskellige teknikker og glæden ved at strikke, er blevet inspireret af de nyeste strikkebøger og har slået op på pindene, er der højtlæsning, mens vi fordyber os i strikketøjet.

 

Lyt, drik og ny til strik

Strik er hot, hot, hot, og det vælter ind med flotte, nye strikkebøger, som vi glæder os til at vise dig. Arrangementet er for dig, som identificerer dig som nybegynder, eller for dig, der blot er nysgerrig. Vi mødes og lærer strikkebøger og skønlitteratur at kende, mens vi nørkler sammen, får hjælp af hinanden og hygger med lidt vino, te og strikketøj. Når vi er blevet inspireret af de nyeste strikkebøger og har slået op på pindene, er der højtlæsning, mens vi fordyber os i strikketøjet. Vi mødes tre gange i foråret, og hver gang har et

særligt tema.

 

Vi mødes i Indsigten til en hyggelig strikkestund og et glas vin eller dejlig kop te.

 

Få flere informationer om begivenheden og køb en evt. billet her

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. februar
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Pris:
50 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside