Indlæser Begivenheder

Lokalt rygestopkursus i Asserballe Gamle skole

12. april 2023 | 19:00

Nyt tilbud. Sundhedscentret er gået sammen med Landsbylauget i Asserballe om at afholde et rygestopkursus lokalt. Så bor du i lokalområdet, så er det nu du har muligheden for at komme på et rygestopkursus tæt på dig.

I vores rygestopkurser er der ingen skræmmekampagner. På rygestopkurset får du hjælp til at planlægge stoppet, så du er rustet til at håndtere dine reaktioner den dag, du kvitter tobakken eller e-cigaretten. Vi arbejder med at fastholde motivationen og komme godt og sikkert igennem stopprocessen. Rygestopkurset strækker sig over 7 mødegange. Kurset ligger på onsdage kl 19-20.30 i Den gamle skole i Asserballe og har følgende datoer:

12. april, 19. april, 26, april, 3. maj, 10.maj, 17. maj og 7. juni

Du kan tilmelde dig rygestopkurset her på siden. Inden kurset vil du blive ringet op af rygestopkonsulenten for en lille snak om rygestop og en introduktion til kurset. Der er plads til 12 deltagere på kurset, så skynd dig at sikre dig en plads. Er der ikke flere pladser, så har du mulighed for at tilmelde dig en venteliste.

Du kan finde flere informationer om kommunens rygestoptilbud på kommunens hjemmeside. https://sonderborgkommune.dk/borger/rygestop-nu-ogsaa-med-online-version

Kontakt rygestopteamet for at høre mere:

Telefon 88 72 41 84
Telefontid: Mandag til fredag kl. 8.00 – 9.00

E-mail: rygestop@sonderborg.dk (husk at opgive navn og telefonnummer, så bliver du ringet op af en rygestopkonsulent)

Hilsen Rygestopteamet

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
12. april 2023
Tidspunkt:
19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Ringriderpladsen
Sønderborg, 6400 Danmark

Tilmelding er lukket for dette borgermøde