Indlæser Begivenheder

Litteratur i fællesskab

13. oktober 2021 | 15:00 - 17:00
Litteratur i fællesskab
På Nygård vil der igen være mulighed for at mødes om litteratur – at mødes om fortællingen eks. en novelle i fællesskab. Vi tror, at litteratur kan deles – at læse behøver ikke være noget, man gør alene – tvært imod kan litteratur være samlingspunkt for fællesskab – være et fælles udgangspunkt, hvor vi kan mødes og blive klogere på os selv, teksten og måske hinanden.
Teksten læses højt og skaber samtidig en følelse af fællesskab og personligt nærvær, fordi vi sidder samlet og lyttet til en stemme, der fortæller.
Man mødes om teksten – måske sætter teksten tanker i gang, og hvis man har lyst, kan man dele sine tanker med de andre, der er til stede. Det er den enkeltes oplevelse af teksten, der er det centrale. Det er helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at deltage i samtalen.
HVEM KAN DELTAGE:
Alle kan være med! Uanset køn, alder uddannelse og baggrund. Det kræver ingen specielle forudsætninger eller forberedelse at være med, og der findes ikke rigtige eller forkerte oplevelser af en tekst. Du skal bare møde op, som den du er med et åbent sind – klar til at lytte og undre dig.
Tekstens handling eller tema giver anledning til tanker, som man gerne vil give videre til de andre efter oplæsningen.
Denne samtale starter efter oplæsningen.
HVEM LEDER MØDET?
Det gør en gruppe under foreningen Nygård. Denne gruppe finder gode tekster, én fra gruppen læser op og sørger for at gruppen fungerer.
Der kan være op til 12 deltagere hver gang.

Der er planlagt 4 onsdage – hver gang kl. 15 – 17:

  • 13.oktober 2021
  • 17.november 2021
  • 26.januar 2022
  • 23.februar 2022
  • 30.marts 2022(erstatning for aflysning 17.november 2021,coronarisiko)
  • Man kan deltage en enkelt gang eller alle gange.

 

Vi mødes om litteratur..teksten læses højt og hvis man har lyst kan man dele sine tanker-efter oplæsningen-med de andre,der er til stede.4  onsdag eftermiddage.Man kan tilmelde sig enkelte dage.Pris 40 kr(kaffe/te/kage)  TILMELDING via mail senest en uge før:   nygaardals@gmail.com

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.
Event Series Event Series: Litteratur i fællesskab

Detaljer

Dato:
13. oktober 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Series:
Pris:
40 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Nygård
Nørreskoven 31,
Nordborg, 6430
+ Google Maps
Telefon
51903295

Tilmelding er lukket for dette borgermøde