Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Litteratur i fællesskab på NYGÅRD

22. januar|15:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 26. februar 2020 at 15:00

Kr 20

På Nygård vil der nu være mulighed for at mødes om litteratur – at mødes om fortællingen eks. en novelle i fællesskab.  Vi tror, at litteratur kan deles – at læse behøver ikke være noget, man gør alene – tvært imod kan litteratur være samlingspunkt for fællesskab – være et fælles udgangspunkt, hvor vi kan mødes og blive klogere på os selv, teksten og måske hinanden.

Teksten læses højt og skaber samtidig en følelse af fællesskab og personligt nærvær, fordi vi sidder samlet og lyttet til en stemme, der fortæller.

Man mødes om teksten – måske sætter teksten tanker i gang, og hvis man har lyst, kan man dele sine tanker med de andre, der er til stede.  Det er den enkeltes oplevelse af teksten, der er det centrale. Det er helt op til den enkelte, hvor meget man ønsker at deltage i samtalen.

HVEM KAN DELTAGE:

Alle kan være med!  Uanset køn, alder uddannelse og baggrund. Det kræver ingen specielle forudsætninger eller forberedelse at være med, og der findes ikke rigtige eller forkerte oplevelser af en tekst. Du skal bare møde op, som den du er med et åbent sind – klar til at lytte og undre dig.

Undervejs i oplæsningen bliver der holdt pauser. Pauserne er til at reflektere over teksten og fundere over det man bliver mindet om, mens der bliver læst op. Tekstens handling eller tema giver anledning til tanker, som man gerne vil give videre til de andre efter oplæsningen.
Denne samtale starter efter oplæsningen.

HVEM LEDER MØDET?

Det gør en gruppe under foreningen Nygård. Denne gruppe finder gode tekster, én fra gruppen læser op og sørger for at gruppen fungerer.

Der kan være op til 12 deltagere hver gang og der vil være mulighed for at købe en kop kaffe / kaffe og kage

Der planlagte 4 onsdage – hver gang kl. 15 – 17:

  • 30. oktober 2019
  • 20. november 2019
  • 22. januar 2020
  • 26. februar 2020
  • Pris: 20 kr/ incl kaffe/te+småkage

Man kan deltage en enkelt gang eller alle gange.

Tilmelding er nødvendig senest en uge før til: nygaardals@gmail.com

Litteratur i fællesskab på NYGÅRD

På Nygård vil der nu være mulighed for at mødes om litteratur – at mødes om fortællingen eks. en novelle i fællesskab.  Vi tror, at litteratur kan deles – at læse behøver ikke være noget, man gør alene - tvært imod kan litteratur være samlingspunkt for fællesskab - være et fælles udgangspunkt, hvor vi kan mødes og blive klogere på os selv, teksten og måske hinanden.

Event Type: Event

Performer: Person

Detaljer

Dato:
22. januar
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
Kr 20
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.nygaard-als.dk/

Sted

Nygård
Nørreskovvej 41
Nordborg, 6430 Danmark
+ Google Maps