Indlæser Begivenheder

Let’s Groove

16. oktober 2021 | 20:00

”Do you remember… The 21st night of September?”

Sådan lyder første linje i Earth, Wind & Fires megahit, “September”, fra 1978. Men hvad skete der egentlig den 21. september? Hvorfor hedder bandet ’Earth, Wind & Fire’? Og var det noget med et skænderi i turbussen?

Alt dette, og meget mere, kan du få svar på den 16. oktober 2021, når Earth, Wind & Fire-eksperterne Milling & Molbech indtager Sønderborg med showet “Let’s Groove”. Her deler de ud af deres enorme viden og tager dig med bagom et af historiens mest famøse funk-bands.

Siden Milling & Molbech i starten af 90’erne sendte funk og disco ud via P3’s frekvens, har interessen for de to genrer vokset sig så stor, at de efterhånden kan bryste sig af at være de førende eksperter herhjemme. I dag har de en lytterskare på omkring en halv million danskere, der hver lørdag lytter med, når de tager på tur ind i discoens og funkens univers i P4-radioprogrammet, ’FONK! Det er lørdag’.

Siden da har Milling & Molbech været professionelle historiefortællere og musikformidlere. Og nu har kastet sig over et koncept, som vi ikke har set før herhjemme. Live funk-cast, kalder de det. I bund og grund flytter de radioprogrammet ud på en scene med levende publikummer, og i stedet for at spille musikken fra en plade, har de deres helt eget band med til at skabe den fuldendte liveoplevelse.

Showet hedder “Let’s Groove”, og handler i denne runde om bandet Earth, Wind & Fire, et af tidens måske største og mest succesfulde funk-bands. Til at spille numrene har de fået fat i det succesfulde band, Rumors Corner ledet af Jan Glæsel, der stiller op med et 15 mand stort orkester fyldt med blæseinstrumenter, og Bobo Moreno, der sikkert og overlegent agerer vokal.

Det bliver en aften i funkens tegn, et farverigt og formidabelt festfyrværkeri, et inferno af lyde og effekter. Det bliver med garanti et show, man ikke kan sidde stille til!

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
16. oktober 2021
Tidspunkt:
20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside