Indlæser Begivenheder

Kongelig Sommerballet 2022

6. juni 2022 | 19:00 - 20:30

Augustenborg Slot lægger atter kulisse til Kongelig Sommerballet. Det er samtidig premiere på hele turneen.

6. juni klokken 19 er det atter tid til en af sommerens store traditioner: Kongelig Sommerballet. Kongelig sommerballet har eksisteret siden 2006 og trækker hvert år tusindvis af publikummer ud i sommervejret for at se ballet under åben himmel. Det er altid noget af et tilløbsstykke, hvor både garvede balletomaner og nye balletelskere mødes i det fri. Pak tæppet, campingstolen og madkurven. Tag familie og venner under armen og få en dag ud af det. Sønderborg Kommune og Det kongelige Teater har samarbejdet om Den Kongelige Sommerballet siden 2006. Det tiltrækker hvert år tusindvis af gæster. Gratis adgang!

Gør en dag ud af det

Arrangørerne opfordrer vanen tro folk til at komme i god tid. Ligeledes opfordrer de lokalbefolkningen til at komme på cykel eller til fods, da man forventer pres på de ellers mange parkeringspladser på Palævej og Prins Emils Vej. Alternativt kan man ty til parkeringspladsen ved Augustenborg Hallerne.

Lige som tidligere år opfordrer arrangørerne publikum til at medbringe picnickurve og hygge inden forestillingens start. Danserne varmer op på scenen fra klokken cirka 17.30.
Området tættest på scenen er udlagt som ”tæppe-zone” og forbeholdt de mennesker, der sidder på jorden. Bag dette område er der plads til dem, der kommer med egne stole og campingborde. I hele området er der forbud mod engangsgrill og åben ild.

Kig på kunst

Kommer man i god tid, kan man passende nyde en gåtur i skovene og aflægge et besøg på de lokale kunstudstillinger, der i dagens anledning holder ekstraordinært længe åbent. Augustiana Kunsthal og Skulpturpark holder denne dag åbent til klokken 18, mens A_Augustenborg_Project først lukker klokken 19.

Den kongelige Ballet understreger, at forestillingen bliver aflyst i tilfælde af regn, og at beslutningen om aflysning eller gennemførelse kan ske helt frem til forestillingsstart, hvis vejret er tvivlsomt.


Læs mere

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. juni 2022
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Augustenborg Slotspark
Storegade 2
Augustenborg, 6440 Danmark
+ Google Maps