Indlæser Begivenheder

Koncert med Dizzy Mizz Lizzy

22. maj 2021 | 20:00

Dizzy Mizz Lizzy tager sin 2021-turne med intimkoncerter over Alter Echo med til Koncertsalen Alsion.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde’, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes.

Det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange. Så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt. En plan B lå snart klar.

“Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,” fortæller Tim Christensen.

Han afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ”sid-ned”-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet. Herunder altså Koncertsalen Alsion i Sønderborg.

”Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut.
Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,” siger Tim Christensen.

Han tilføjer, at Dizzy Mizz Lizzy i Koncertsalen Alsion naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Sønderborghus er arrangør.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
22. maj 2021
Tidspunkt:
20:00
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Koncertsalen Alsion
Alsion 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside