Indlæser Begivenheder
Zar Paulo på Mejeriet

Koncert med Zar Paulo på Mejeriet

25. september 2021 | 20:00 - 23:00

Unge under 18 år samt studerende med studiekort: 70 kr.

Zar Paulo har haft et rigtig godt 2020, hvor de har etableret sig som et af de mest spændende navne herhjemme. Både i foråret og efteråret 2021 kan det fremadstormende bands opleves live, hvor de også vil være klar med nye udgivelser.
Selvom 2020 har været plaget af corona-epidemien, så har det været et utroligt spændende år for den unge aarhusianske poprock kvintet Zar Paulo. De har fået ros fra toneangivende medier såsom Soundvenue og GAFFA, og fået god airplay på radio. Derudover har de spillet en lang række koncerter både som headliner og som support for Joyce og TV-2. Zar Paulo og forsanger Emil Johannesen er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse er til at føle hos publikum. Dette beviste de senest ved deres udsolgte headliner-koncert på Train i Aarhus. En koncert, der resulterede i en 5-stjernet anmeldelse fra GAFFA, som b.la. skriver:
’Mit første møde med Zar Paulo blæste mig omkuld. Det gjorde mit møde med dem i går aftes også. De var vanvittige. Så er det sagt, og tonen lagt. […] De professionelle overraskelser vil ingen ende tage, og mit kæbeparti er både ømt af at smile så meget over, hvor vild en oplevelse det er, men også over, at jeg har tabt den på gulvet i ren og skær lamslåelse. […] Til slut kan jeg vist kun sige: Hold lige øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store.’
Nu er Zar Paulo klar med koncerter i både foråret og efteråret 2021, hvor de besøger en lang række byer i hele landet. Deres seneste single ’Stop Believing’ har været et markant gennembrud for dem, som både har givet dem radio airplay, ros i medierne og udsolgte koncerter. Sideløbende med at spille koncerter det seneste år har Zar Paulo været i studiet for at lave ny musik, som de også har teaset løbende til koncerterne. Bandet glæder sig til det kommende forår:
‘Vi har den seneste tid brugt meget tid i studiet på at lave ny musik, som vi glæder os til at slippe fri på scener over hele landet. Det er vores bedste sange til dato, og det bliver stort at vække dem til live ude på spillestederne sammen med et rigtigt publikum.’
I starten af 2020 udråbte Soundvenue Zar Paulo til at være et af de bands, som man skulle holde øje med i løbet af året med deres artikel ’Breakin’ Sound 2020’, hvor de skrev:
’Deres dansksprogede sange er på en gang tungsindige og catchy, og de blander elegant rå rockinstrumentation med flotte synthteksturer. Emil Johannesen, bandets forsanger, har desuden en vokal, der øjeblikkeligt stikker ud. Han lyder erfaren og velreflekteret, samtidig med at han kan omfavne al den angst, der står centralt i bandets musikalske univers.’ Soundvenue.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
25. september 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
100 Kr
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps