Indlæser Begivenheder

Koncert med Smokie

31. marts 2023 | 20:00 - 22:30

Det britiske glamrock band, Smokie, kommer til Sønderborg.

Dermed kan vi opleve den fest, som bandet startede i 1970erne med stribevis af hits, udsolgte koncerter og en begejstret og loyal fanskare.

Melodierne fænger stadig, når de bliver fyret af i Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg. De ældre fans vil huske hvordan de har skrålet med på ”Lay Back in the Arms of Someone” dengang de var yngre, og deres børn har sikkert råspillet sange som ”I’ll Meet You at Midnight”, når de gik på jagt i forældrenes LP-samlinger.

Det helt store gennembrud fik Smokie med gigahittet ”Living Next Door to Alice”. Dette hit blev med tiden bandets signatursang, og når de gav den for fuld skrue ved koncerterne, fik de kontant og kærlig afregning fra publikum, som i kor brølede tilbage: ”Who the F*** is Alice?”. Bedre kan stemningen ved en koncert ikke blive.

Smokie var og er stadig et fabelagtigt live band, som helst skal opleves lige på scenekanten, hvor de kan se publikum i øjnene, mærke publikums energi og give den mangefold tilbage. ”Don’t Play Your Rock’n’Roll for me” er også et af de Smokie hits, som publikum kan synge med på (selv om man sikkert mener det modsatte).

Bandet blev dannet i midten af 1960erne og spillede under et utal af navne, inden det blev til Smokey, som blev finpudset til Smokie efter Smokey Robinson mente, at det britiske band kunne forveksles med ham. 1970erne var bandets mest kreative periode, men som få andre har man stået distancen.

Der har været udskiftninger undervejs, men hver gang har man plukket musikere, som harmonerede med bandets oprindelige DNA og forener de cementerede hits med nye, som er skabt i samme ånd. Albummet ”Take a Minute” fra 2010 bestod af lutter nye sange, og det strøg ind som nummer 3 på den danske album hitliste.

Når Smokie spiller i Sønderborg, vil mange blandt publikum opleve et déjà vu fra deres vilde ungdom og få et skud ny energi. Det er kun få bands, der har magien til at give sit trofaste publikum den slags kicks – Smokie er afgjort et af dem.

Billetter: ticketmaster.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
31. marts 2023
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Broager Sparekasse Skansen
Aabenraavej 25a
Sønderborg, 6400
+ Google Maps