Indlæser Begivenheder

Koncert med Johnny Logan på Sønderborghus

2. december 2021 | 20:00 - 23:00

Den altid sprudlende Johnny Logan giver endnu engang koncert på Sønderborghus

Det er ikke alle sangere man kan kalde ‘exceptionelle’ – men det kan man roligt kalde Johnny Logan der altid leverer nærværende koncerter der går rent ind!

Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien. I 2007 udgav Johnny Logan et album indspillet i Danmark med danske musikere med titlen ”Irish Connection” – dette album blev et kæmpe comeback for Johnny Logan i hele Skandinavien – idet albummet solgte til platin i Danmark og dobbelt platin i Norge og til Guld i Sverige.
i 2017 udgav Johnny Logan albummet ”It is what it is” – fantastiske velskrevne sange, som Johnny Logan selv skrev de fleste af. Super iørefaldende og med god nerve og fantastisk energi, som altid er kendetegnede for verdensstjernen Johnny Logan.
Albummet blev indspillet i Danmark og med en lang række af de dygtigste musikere, som også er live holdet bag Johnny Logan. Mange af de nye hits vil også være at høre når Johnny Logan gæster Sønderborghus i december.

Mulighed for tilkøb af koncertmenu

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
2. december 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
360,00 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde