Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med Grace James på Sønderborghus

5. november 2021|20:00 - 23:00

120 Kr
Grace James

Mærk jer navnet – GRACE JAMES!

Rygterne har sviret igennem et stykke tid. ”Tjek lige dem her ….” Og dem snakken har gået på har været Grace James.

Bandet – der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og Rock’n Roll – har via deres fængende live optrædener i et stykke tid været ”talk of the town” og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og blandt andet været ude og sige: Hør dem, mærk jer navnet!

Grace James er centreret omkring sangskriverdouen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar), to virkelig velklingende vokaler der som duet smelter sammen i front.

Sangene er positive og fængende, med en let tone og et charmerende budskab. Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock n´ roll attitude. Og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af. Der er garanti for en live oplevelse hvor det er svært at sidde stille!

Grace James har rødder i det kolde nord (Nørresundby), men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans.
Og helt centralt står altså sangene som en duet mellem Stine og Jimmy.

Med sig har de et uovertruffent band, bestående af Sten Kjærsgaard (keys), Nils Bo Poulsen (trommer) og Rasmus Boje (bas).

Detaljer

Dato:
5. november 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
120 Kr
Hjemmeside:
https://www.sonderborghus.dk/koncerter/?lbid=5fd08fdf537a633e1d8b4567

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps