Indlæser Begivenheder
ELBA på Mejeriet

Koncert med ELBA + Mags på Mejeriet

21. oktober 2021 | 20:00 - 23:00

Unge under 18 eller studerende: specialpris 70 kr.

Support: Mags

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.
ELBA’s energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende – og formår både at få hjertet og fødderne til at danse1. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn.
Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum – ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt – lige fra sangskrivning
og produktion til mix og master – og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

Mags brød frem på den danske musikscene i januar 2019 og udgav senere på året debut-EP’en ”conversations i’ve had with myself”. 2020 har stået på en lang række udgivelser, som nu samles med 4 nye sange på debutalbummet, som hedder ”mags”.
Titlen ”mags” var den mest åbenlyse titel, fordi albummet føles som et livsværk, der sætter lyd og tekst på, hvem mags er som sangskriver, producer og sangerinde. Albumtitlen er ligesom mags’ sange hudløst ærligt, og som mags selv fortæller: ”Hvad er mere ærligt end mig? Albummet handler om min side af historien, mine følelser og oplevelser og det narrativ har været vigtigt for mig at stå inde for”. De 10 sange som debutalbummet rummer, er skrevet over nogle år i forskellige lande og med forskellige samarbejdspartnere. Derfor er der sange, som både er skrevet med store anerkendte producere, og sange som er skrevet af mags selv. Albummet fortæller, udover de personlige historier og oplevelser i mags’ liv de sidste par år, også udviklingen for mags i sin sangskrivning.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
21. oktober 2021
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
120 Kr
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps