Indlæser Begivenheder

Koncert med Annika Aakjær på Sønderborghus

14. maj 2022 | 20:00 - 23:00

Til efteråret 2021 tager Annika sit band med på tour rundt i det danske land.
Det sker i kølvandet på et 2020 der ikke blev det år hun regnede med. Det blev det ikke for nogen. Udsolgte koncerter med 1000 publikummer og en koncert på Skanderborg Festivals store Bøgescene, blev byttet ud med siddende koncerter for et mindre publikum og optræden for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn.
Men det blev også året med en ny single, som er forløber for et album der kommer på gaden 2021. En single om det 2020 som ramte Annika lige efter et svært breakup:
“Det var næsten til at grine af og jeg åbnede bare mine arme og sagde: “hello modgang my old friend” skæbnen vil bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts hvor alles liv er blevet disrupted. Alt er lige meget, alt er ”POP” (alt er pik og patter)”
Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu tre af slagsen, med en fjerde på vej.

Mulighed for tilkøb af koncertmenu på www.sonderborghus.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
14. maj 2022
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
335 Kr
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde