Indlæser Begivenheder

Kom til åbningsfest i Dansk HøreCenter Sønderborg

12. januar 2023 | 13:00 - 17:00

Dansk HøreCenter har åbnet ny afdeling i Sønderborg – og dét skal fejres! Derfor inviterer vi til åbningsfest torsdag den 12. januar kl. 13.00-17.00.  

Alle er velkomne – om så du allerede er kunde og rutineret høreapparatbruger eller måske er i tvivl, om du er en af de 800.000 danskere, der går rundt med et ubehandlet høretab. 

Dét kan du nemlig blive meget klogere på til åbningsfesten, hvor du blandt andet kan hilse på din lokale audiologist Rikke og få lavet en gratis hørescreening.  

 “Det vigtigste for mig som audiologist er at hjælpe kunden med at finde den høreløsning, som giver dem en bedre livskvalitet. Mit ønske er simpelthen at hjælpe folk med at blive en del af fællesskabet”, siger Rikke, der glæder sig til at møde både nye og nuværende kunder.  

Til åbningsfesten har du også en unik mulighed for at møde vores Beltone-produktspecialist Steen Nielsen, der svarer på alle dine spørgsmål om høretab og fortæller om de nyeste høreapparater på markedet, og hvordan de kan gøre en forskel for dig.  

Som et helt særligt åbningstilbud kan du som Sønderborg-kunde netop nu købe udvalgte Beltone Imagine-høreapparater med 30% rabat. Hør nærmere om tilbuddet på selve dagen.  

Vi byder også på kaffe, kage og gratis gaveposer til de første 25 gæster.  

Så tag din ægtefælle, far eller mor, en god ven eller nabo under armen, og kig forbi Dansk HøreCenter Sønderborg til en hyggelig åbningsfest. 

Vi glæder os til at se dig.  

Fakta: Åbningsfest i Dansk HøreCenter Sønderborg 

  • Dato og tidspunkt: Torsdag den 12. januar kl. 13.00-17.00. 
  • Sted: Dansk HøreCenter Sønderborg, Stenager 2, 6400 Sønderborg.  
  • Tilmelding: Du møder bare op, men du må meget gerne tilmelde dig vores Facebook-begivenhed her, så vi ved, hvor meget kage vi skal købe: (1) Åbningsfest for Dansk HøreCenter Sønderborg | Facebook 
  • Hvad sker? Vi fejrer vores nye afdeling i Sønderborg med kaffe, kage og gaveposer til de første 25 gæster – og med masser af mulighed for at blive klogere på høretab og høreapparater. Hils på din lokale audiologist Rikke, få lavet en gratis hørescreening og tag en snak med vores Beltone-produktspecialist Steen Nielsen, der svarer på alle dine spørgsmål og viser de nyeste høreapparater på markedet.  

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
12. januar 2023
Tidspunkt:
13:00 - 17:00
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Dansk HøreCenter Sønderborg
Stenager 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps
Phone
70230560
Se Sted hjemmeside