Indlæser Begivenheder

Kom til Åbent Hus på Business College Syd i Sønderborg

30. november | 19:00 - 22:00

Business College Syd holder Åbent Hus torsdag den 30. november 2023 fra kl. 19.00 på adressen Sdr. Landevej 30, 6400 Sønderborg. Her kan du høre om følgende uddannelser: EUD og EUX Business. Find mere information på Business College Syds hjemmeside. (NB! Vær opmærksom på, at Business College Syd også afholder et Åbent-Hus-arrangement i januar 2024 for uddannelsen HHX).

Kom ud og oplev ungdomsuddannelserne helt tæt på. Skolerne slår dørene op, og inviterer unge samt forældre indenfor til informationsmøde og rundvisning. Mød undervisere, studievejledere og elever, og få svar på alle de spørgsmål, der trænger sig på, når der skal vælges en ungdomsuddannelse i begyndelsen af det nye år.

Arrangementerne henvender sig til unge i udskolingsklasserne på kommunens grundskoler og 10. klasses skoler samt elevernes forældre, og til andre unge, der ønsker at komme i gang med en ungdomsuddannelse.

På oversigten “Åbent Hus på ungdomsuddannelserne i Sønderborg 2024” finder du de præcise datoer og tidspunkter for de enkelte skoler. Oversigten udgør bagsiden af hæftet “Ungdomsuddannelser Sønderborg 2024”. Arrangementerne finder sted i november 2023 og i januar 2024.

Åbent-Hus-oversigten er udgivet af UU Sønderborg i samarbejde med ungdomsuddannelsesinstitutionerne i Sønderborg Kommune, og SOSU Syd og Deutsches Gymnasium Nordschleswig i Aabenraa. Du kan finde flere oplysninger om UU-Sønderborg på Sønderborg Kommunes hjemmeside – Uddannelser for unge og Ungecenteret

 

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
30. november
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Business College Syd
Søndre Landevej 30
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Phone
73 42 55 25