Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Karen Marie Lillelund

14. september 2020|19:00

250 Kr

Karen-Marie Lillelund er ’humor-aktivist’. Med parolen ”dårligt humør skal ikke ødelægge vores dag” inviterer hun til Humør-Spa

Hverdagen er faretruende fyldt med andres dårlige bilkørsel, ventetider, uforståelig nem-id og spontant besøg fra venner, når vi ikke har handlet ind eller gjort rent. ”Slap af, grin nu bare lidt af det … det er der brug for”, siger hun. Det er tid nu – inden det er for sent.

Humøret har det svært i disse år. Det skal tilbage på landkortet. Vi skal have større bevidsthed om de signaler vi sender og ikke mindst overkomme dem vi modtager, mener Lillelund.
Karen-Marie Lillelund zoomer helt ind på de sjove, små historier og eksempler, der får vores verden til at vælte og humøret til at bryde sammen. ”Hvornår er der mad?” lyder der fra en afkrog af huset. ”Hvorfor spørger de mig, jeg mener ikke at jeg har søgt jobbet som kok her i huset …”
Karen-Marie Lillelund’s tirsdags-tosserier ses af mere end 40.000 følgere på facebook. Hun har holdt hundredevis af foredrag med humor i hverdagen som omdrejningspunkt. Hun er skarp og præcis i sine hverdagsobservationer.

Du kommer til at grine af dig selv sammen med andre, der også griner af sig selv.

Detaljer

Dato:
14. september 2020
Tidspunkt:
19:00
Pris:
250 Kr
Hjemmeside:
https://sonderborgteater.dk/begivenhed/karen-marie-lillelund/