Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kalaset + Meltway på Mejeriet

11. februar|20:00 - 23:00

100 Kr

Bag KALASET står fem unge oprindeligt fra Middelfart, som nu bor i kollektiv sammen i en flænge lidt ude for Skanderborg, hvor de her dyrker musikken sammen. I et lydunivers af nostalgisk 80’er synthesizer og indie prægede rytmer toner de frem fra undergrunden og ud på scenen. I dette rum vil man tydeligt mærke den unge energi og kraft, som udspilles i en skarp vokal og et energibærende band. Med fængende melodier og tempofyldte numre inddrager de tilskuerne i KALASETs musikalske univers.
Teksterne er på dansk og indeholder dybere tanker og refleksioner af den verden vi lever i. De skriver om ungdommen, stilheden, rastløsheden og om deres drømme. Det gør de med henblik på, at kunne rykke på noget i folk.
Bandet trækker stilistiske tråde til grupper som Superheroes, Broken Social Scene og The Cure, og leverer det med en nutidig blanding af dreampop og indierock. Med danske tekster skaber sangene et reflekterende og ærligt univers, hvor man kan mærke at disse unge virkelig har noget på hjerte.

Meltway er 4 danskere og en nordmand, med en kærlighed for indie-rock og drømmende stemninger.
Musikken kaster et lindrende og accepterende lys over tematikker som hjertesorg, længsel og ubalance. Deres dagdrømmende, støjende og euforiske lydunivers kolliderer oftest i en
kæmpemæssig sonisk sky.
Bandet lægger vægt på et samlet atmosfærisk udtryk, der på mange måder er inspireret af drømmepop’en og 90’ernes shoegaze-scene med artister som My Bloody Valentine, Slowdive
og Julee Cruise.

Detaljer

Dato:
11. februar
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
100 Kr
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.sonderborghus.dk/koncerter/?lbid=618e433c10a5bc334d8b4567

Sted

Mejeriet
Løngang 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps