Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jonny Hefty & Jøden på Sønderborghus

5. marts|21:00 - 23:00

190kr
Jonny Hefty & Jøden

De gamle drenge fejrer 20 års jubilæum i 2020

Support: Mikkel Senior & El Peligro

For 20 år siden sendte Jonny Hefty sin debut ‘Hængerøv & Håndtegn’ på gaden, hvilket samtidigt var startskuddet for samarbejdet med Jøden. De to abekonger har rullet siden da.

På EP’en fandt man flere evergreens bl.a. Aalborg-klassikeren ‘Muggen Røv’ og duetten med Jøden ‘Tryllebønnen’, der stadigvæk får publikum til at holde tændte lightere i vejret.

Sammen begyndte Jonny Hefty & Jøden nu at toure landet tyndt: spillesteder, mindre festivaler, havefester og hiphop jams – you name it, de var der! Det sjove samarbejde fortsatte i P3’s børneradio med den satiriske føljeton ‘Rockstarz’, som blev udgivet på CD i 2002.

I 2007 sendte Jøden albummet ‘Monkeyjuice’ på gaden, hvor Jonny Hefty gæstede nummeret ‘Rul Den Op’ – og ja, publikum havde stadigvæk lighterne med til koncerterne.

Radiostationerne samlede singlen ‘Hamrer Løs’ op, og festen fortsatte. Kærligheden til og fra de mindre spillesteder fortsatte, de skæve lokationer fik stadigvæk besøg, men nu var det også Danmarks største festivaler, der slog dørene op for et show.

KØB BILLET HER… https://www.sonderborghus.dk/koncerter/?lbid=5dfcca01071c6520688b456b

Detaljer

Dato:
5. marts
Tidspunkt:
21:00 - 23:00
Pris:
190kr
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
https://www.sonderborghus.dk/