Indlæser Begivenheder

Informationsmøde om lokalplanforslag 4.2-27 for etageboliger på Nordhavnen i Sønderborg

15. marts 2021 | 17:00 - 18:30

I forbindelse med den offentlige høring for lokalplanforslag 4.2-27 inviterer Sønderborg Kommune til et digitalt informationsmøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i lokalplanforslaget samt tidplanen for lokalplanen. Under mødet vil der ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål eller komme med kommentarer, som vil blive besvaret i videst muligt omfang inden for mødets afholdelse.

Baggrund

Sønderborg Kommune har torsdag den 4. marts 2021 offentliggjort et forslag til lokalplan 4.2-27 for etageboliger ved byparken på Nordhavnen i Sønderborg. Formålet med lokalplanen er at fastlægge områdets fremtidige anvendelse til etageboliger og sikre, at projektet opføres i overensstemmelse med retningslinjerne fastlagt i rammelokalplanen og designguiden for Sønderborg Nordhavn.

Lokalplanen vil give mulighed for at opføre etageboligerne i op til 14 etager, med en højde op til kote + 53,0, samt et bruttoetageareal på 7.200 kvadratmeter. Ligeledes sikrer lokalplanen videreførelsen af den i masterplanen beskrevne offentlige bypark, som strækker sig fra nærværende lokalplanområde og ned til Kongebroen mod syd.

Du har mulighed for at læse lokalplanforslag 4.2-27 her.

Tilmelding

Tilmelding til det digitale informationsmøde skal ske via skemaet nedenfor og senest torsdag den 11. marts 2021. Ved tilmelding bedes du/I venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig/ jer direkte i tilfælde af ændringer.

Det digitale informationsmøde finder sted på platformen Microsoft Teams. Senest én dag før mødet vil du per mail modtage et link, som du skal benytte for at tilgå det digitale informationsmøde. Ligeledes vil der være en teknisk vejledning, til hvordan du tilgår mødet og hvordan mødet afvikles. Vi anbefaler, at du åbner linket senest 10 min. før mødet starter. Mødet kan tilgås med mobil, tablet eller computer. Vi anbefaler dog, at du benytter en computer, da der vil blive præsenteret grafisk materiale, som kan være svært at se på en mobiltelefon eller tablet.

Mulighed for at indsende høringssvar

Lokalplanforslaget er i offentlig høring i fire uger frem til den 1. april 2021. Mens lokalplanforslaget er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentar til lokalplanen. Når du åbner lokalplanen, kan du trykke på linket “Indsend kommentar” øverst på siden, hvorefter du kan indsende dine bemærkninger til lokalplanforslaget. Det er også muligt at uploade filer til din kommentar.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
15. marts 2021
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde