Indlæser Begivenheder
Billede af lokalplanens afgrænsning

Informationsmøde om lokalplanforslag 4.1-7 for Sønderborg bymidte

15. juni 2021 | 17:00 - 19:00

I forbindelse med den offentlige høring for lokalplanforslag 4.1-7 inviterer Sønderborg Kommune til et informationsmøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i lokalplanforslaget samt tidplanen for lokalplanen. Under mødet vil der ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål eller komme med kommentarer, som vil blive besvaret i videst muligt omfang inden for mødets afholdelse.

Baggrund

Sønderborg Kommune har onsdag den 2. juni 2021 offentliggjort et forslag til lokalplan 4.1-7 for Sønderborg bymidte. Lokalplanens primære formål er at skabe rammerne for en mere sammenhængende, tidssvarende og fremtidssikret udvikling af Sønderborg bymidte. Samtidig har lokalplanen til formål at sikre bevaringen af bymidtens særlige bygningskulturarv, som blandt andet medvirker til at formidle byens historie og identitet samt medvirker til at gøre Sønderborg til en attraktiv by for handel og turisme.

Du har mulighed for at læse lokalplanforslaget i sin helhed her.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske via skemaet nedenfor og senest søndag den 13. juni 2021. Ved tilmelding bedes du venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig direkte i tilfælde af ændringer.

For at du kan deltage til informationsmødet skal du ved fremmøde kunne fremvise gyldigt coronapas. Hvis du oplever symptomer på COVID-19, bedes du udeblive fra informationsmødet.

De gældende COVID-19 retningslinjer sætter et loft over tilmeldinger til mødet, da forsamlingsforbuddet fastsætter en maks. kapacitet på 75 personer. Derfor vil tilmelding i udgangspunktet ske efter først-til-mølle princippet. Vi opfordrer til, at der som udgangspunkt maksimalt tilmeldes én person pr. husstand, så vi kan favne så bredt som muligt.

Mulighed for at indsende høringssvar

Lokalplanforslaget er i offentlig høring i otte uger frem til den 1. august 2021. Mens lokalplanforslaget er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentar til lokalplanen. Når du åbner lokalplanen, kan du trykke på linket “Indsend kommentar” øverst på siden, hvorefter du kan indsende dine bemærkninger til lokalplanforslaget. Det er også muligt at uploade filer til din kommentar.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
15. juni 2021
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Sønderborghus
Martin Nyrops Plads 2
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde