Indlæser Begivenheder

Informationsmøde om lokalplanforslag 4.2-21, Etageboliger ved Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægersgade, Sønderborg

3. juni 2021 | 17:00 - 18:30

Sønderborg Kommune har torsdag den 11. maj 2021 offentliggjort et forslag til lokalplan 4.2-21, Etageboliger ved Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægersgade, Sønderborg.

Forslaget er i høring i 4 uger frem til den 10. juni 2021. Samtidig offentliggøres en vedtaget miljøscreening for lokalplanforslaget.

Baggrunden for lokalplanen er, at en privat grundejer ønsker at opføre fem etageejendomme i to til tre etager med udnyttet tagetage på hjørnet af Hilmar Finsens Gade og Oehlenschlægersgade i Sønderborg. Sønderborg Kommune har derfor udarbejdet et forslag til lokalplan 4.2-21 med tilhørende miljøscreening.

Lokalplanen har til formål at fastlægge områdets fremtidige anvendelse til boligbebyggelse i form af etageboliger til helårsbeboelse. Lokalplanen har endvidere til formål at sikre, at nybyggeri inden for lokalplanområdet tilpasses områdets stedbundne struktur og arkitektoniske fremtræden samt sikre de bevaringsværdige bygninger i det lokalplanlagte område mod nedrivning. Ligeledes sætter lokalplanforslaget rammer for fremadrettet vedligehold samt om- og tilbygning.

I forbindelse med høringsfasen af lokalplanforslaget afholder Sønderborg Kommune dette digitale informationsmøde, hvor vi vil fortælle nærmere om lokalplanforslaget. Under mødet vil der ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål eller komme med kommentarer, som vil blive besvaret i videst muligt omfang inden for mødets afholdelse. Vær opmærksom på, at spørgsmål og kommentarer, der bliver indsendt i forbindelse med det digitale informationsmøde ikke indgår som et høringssvar.

Det digitale informationsmøde finder sted på platformen Microsoft Teams. Senest én dag før mødet vil du per mail modtage et link, som du skal benytte for at tilgå det digitale informationsmøde, hvis du har tilmeldt dig. Ligeledes vil der være en teknisk vejledning, til hvordan du tilgår mødet og hvordan mødet afvikles.

Vi anbefaler, at du åbner linket senest 10 min. før mødet starter. Mødet kan tilgås med mobil, tablet eller computer. Vi anbefaler dog, at du benytter en computer, da der vil blive præsenteret grafisk materiale, som kan være svært at se på en mobiltelefon eller tablet.

Tilmelding skal ske senest den 27. maj 2021.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
3. juni 2021
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Microsoft Teams
Danmark

Tilmelding er lukket for dette borgermøde