Indlæser Begivenheder
Lokalplanens afgrænsning

Informationsmøde om centralrenseanlæg ved Vestermark

1. juli 2021 | 17:00 - 19:00

I forbindelse med projektet inviterer Sønderborg Kommune til informationsmøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i lokalplanforslaget, miljørapporten med mere. Der vil samtidig være mulighed for at stille spørgsmål til planernes indhold og til selve projektet.

Baggrund

Sønderborg Kommune har mandag den 3. maj 2021 offentliggjort et forslag til lokalplan 4.9-6 for et nyt centralrenseanlæg ved Vestermark, Kær, Ulkebøl. Formålet med lokalplanen er at muliggøre etableringen af et centralt beliggende renseanlæg med tilhørende bygninger, tanke og andre tekniske anlæg med relation til renseanlægget på Kær Vestermark. Anlægget skal på sigt erstatte de eksisterende renseanlæg i Gråsten, Broager, Himmark og Sønderborg. Der er samtidig med lokalplanforslaget udarbejdet et tillæg til kommuneplanen, som fastlægger områdets anvendelse til tekniske anlæg, nærmere bestemt forsyningsanlæg i form af renseanlæg. Der er ligeledes udarbejdet forslag til tillæg til spildevandsplan, tilladelse til udledning, en miljørapport, tilladelse til ledninger på søterritoriet samt VVM- og udledningstilladelse.

Du har mulighed for at læse mere om projektet her.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske via skemaet nedenfor og senest mandag den 28. juni 2021. Ved tilmelding bedes du venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig direkte i tilfælde af ændringer.

For at du kan deltage til informationsmødet skal du ved fremmøde kunne fremvise gyldigt coronapas. Hvis du oplever symptomer på COVID-19, bedes du udeblive fra informationsmødet.

Mulighed for at indsende høringssvar

Lokalplanforslaget er i offentlig høring i ni uger frem til den 6. juli 2021. Mens lokalplanforslaget er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentar til lokalplanen. Når du åbner lokalplanen, kan du trykke på linket “Indsend kommentar” øverst på siden, hvorefter du kan indsende dine bemærkninger til lokalplanforslaget. Det er også muligt at uploade filer til din kommentar.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
1. juli 2021
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Multikulturhuset
Nørre Havnegade 15
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde