Indlæser Begivenheder

Informationsmøde i forbindelse med bystrategi for Gråsten-Rinkenæs-Egernsund

25. maj 2022 | 17:00 - 19:00

I forbindelse med den offentlige høring af forslag til bystrategi for Gråsten-Rinkenæs-Egernsund, inviterer Sønderborg Kommune til et informationsmøde. Her vil vi fortælle nærmere om baggrund og indhold i strategiforslaget. Under mødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål eller komme med kommentarer, som vil blive besvaret i videst muligt omfang inden for mødets afholdelse.

Baggrund

Sønderborg Kommune har den 3. maj 2022 offentliggjort et forslag til en bystrategi for Gråsten-Rinkenæs-Egernsund. Strategiens primære formål er at angive retningen for, hvordan området skal udvikle sig i fremtiden. Bystrategien har samtidig til formål, at synliggøre de enkelte byers identitet og potentialer, og derigennem sætte byerne ind i en fælles sammenhæng, så de samlet bidrager til en positiv udvikling af området som helhed.

Du har mulighed for at læse udkastet her.

Tilmelding

Tilmelding til informationsmødet skal ske via skemaet nedenfor. Ved tilmelding bedes du venligst oplyse navn, mail og telefonnummer samt antal deltagere, så vi kan kontakte dig direkte i tilfælde af ændringer.

Mulighed for at indsende høringssvar

Udkastet til bystrategien er i offentlig høring i 6 uger frem til den 15. juni 2022. Mens bystrategiforslaget er i høring, har du mulighed for at komme med dine kommentarer til det.

Du kan indsende dit høringssvar til: by-landskab@sonderborg.dk

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
25. maj 2022
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Ahlmannsparken, BHJ-salen
Ahlefeldvej 4
Gråsten, 6300
+ Google Maps
Kun 44 pladser tilbage
Læs mere under punktet "Oplysninger om anvendelse af persondata"
Tribe Loading Animation Image