Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST/UDSAT – Human Atlas of Co-existence

27. marts|19:00 - 29. marts|19:00

Gratis

Vi samler unge nord og syd fra grænsen til samvær og kreative udfoldelser sammen med nogle professionelle kunstnere. De unge får til opgave at fremstille menneskelignende skulpturer, der symboliserer sameksistens og mindretalsrettigheder. Disse lerskulpturer placeres på betonsøjler og vil udgøre det spektakulære værk Human Atlas of Co-existence. Det tænkes som et nutidigt mindesmærke skabt af unge i grænseregionen. Værket ledsages af en fotoinstallation, udført af de unge i fællesskab. Deres mobiltelefoner skal i brug, når de med kameraet skal fortolke fortællingen om at leve i grænselandet i 2020.

Billederne sammensættes til et fælles værk.

Begge værker skal beskrive de unges refleksioner over tolerance, demokrati og sameksistens, i en tid hvor grænserne andre steder i verden trækkes hårdt op.

Værkerne bliver offentliggjort ved en fernisering den 27. juni 2020.

Er du mellem 13 og 18 år og engageret i skolens elevråd, klubråd, din fritidsklubs bestyrelse eller på anden måde en aktiv del af demokratiet er dette arrangement henvendt til dig.

Detaljer

Start:
27. marts|19:00
Slut:
29. marts|19:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.sonderborg-ungdomsskole.dk/genforeningen?fbclid=IwAR0ZOgp_laJkkyiXWwPt37O1xOMKJhiwG7Lczxcaa4UpaatimIya2_1RZt4