Indlæser Begivenheder

Guidet svampetur i Nørreskoven & 2-retters svampe-menu hos Torve-Hallen

17. oktober 2021 | 10:30 - 15:00

Skyd efterårsferien i gang med en unik natur- og smagsoplevelse når LOF Syd og Torve-Hallen inviterer til guidet svampetur i Nørreskoven efterfulgt af 2-retters frokostmenu i restaurant Torve-Hallen, hvor svampene naturligvis spiller hovedrollen!

Vi mødes på p-pladsen v. Dybkjær i Nørreskoven (kør til Skovkroen og drej af ned mod vandet) kl. 10.30, med knive og kurve til dagens fund.

Vores guide på svampeturen er Anker Hansen fra Synnejyske Svampe, som er en del af den landsdækkende svampeforening. Anker garanterer, at alle får spiselige svampe med hjem og undersøger alle kurve ude i skoven. Det vil bl.a. være muligt at finde rørhatte, skørhatte, trompetsvampe, foranderlig skælhat, pigsvamp, bleg kantarel,  honningsvampe med mere.

Efter et par gode timer i skoven samles vi igen – nu med friske kinder og godt sultne – i restaurant Torve-Hallen på Sønderborgs havnepromenade, hvor restauratør Paul Loichtl vil præsentere os for en lækker italiensk frokostmenu bestående af en Crostone Norcino m. trøffeløst, svampe og ruccola efterfulgt af en lækker svamperisotto, samt han vil dele ud af ideer til gode anvendelsesmuligheder med dagens svampehøst.

Børn er naturligvis meget velkomne (og formidable svampesamlere da de er tættere på jorden) og kan tilvælge børnemenu.

PRAKTISK INFO:

Husk praktisk fodtøj, kurv og kniv.

Prisen for arrangementet er eksklusiv drikkevarer, som tilkøbes seperat hos Torvehallen.

Ønsker til børnemenu uden svampe (fx pizza, pasta el. nuggets) kan også imødekommes; skriv os da en mail på fritid@lof-syd.dk

Børnepris: 299,00 kr.

Du skal selv sørge for transporten fra Nørreskoven til Torve-Hallen.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
17. oktober 2021
Tidspunkt:
10:30 - 15:00
Pris:
349,00 Kr
Begivenhed Kategorier:
, ,
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Skovkroen
Helved 28
Augustenborg, 6440
+ Google Maps

Tilmelding er lukket for dette borgermøde