Indlæser Begivenheder

Gruppeudstilling “From the Inside Out” på Augustenborg Project

10. juni 2021 | 16:00 - 3. oktober 2021 | 17:00

FROM THE INSIDE OUT

 

Benedikte Bjerre (DK)

Julie Koldby (DK)

Laura Konttinen (FI)

Freja Niemann Lundrup (DK)

Amalie Smith (DK)

Filip Vest (DK)

Albin Werle (SE/DK)


Velkommen til FROM THE INSIDE OUT, Augustenborg Art Projects første gruppeudstilling. 

 

Udstillingen omhandler det indvendige og udvendige, hvordan tingene ikke altid, eller nødvendigvis, er som de kan fremstår – afskærmet eller urolig af følelser, situationer, grænser, materialer eller forhold. 

 

Gennem interaktioner i hele bygningen og det omkringliggende parkområde indtager værkerne en legende opløsning af omfang, diversitet i kunstnerisk medium og nytænkning af terrænet. Flere værker og installationer er sindrigt forbundet med det unikke sted blevet skabt stedsspecifikt, tilpasset eller bestilt særligt til Augustenborg Art Project. 

 

Kunstnernes værker og interventioner redefinerer ikke kun, hvad indvendigt og udvendigt er, men de henvender sig til både fysiske og mentale grænser, og vores forståelse af dem – med værker og indgreb, der flyder fra det indvendige ud og udvendige ind. Med dette, er lag af opfattelse og undren skabt, som hvordan vi både præsenterer og opfatter kunst. 

 

Denne udstilling omfavner også stedets unikke historie. Bygningen, der tidligere husede patienter med psykiske sygdomme, er blevet renoveret af sine nye ejere, hvilket skaber en historie i konstant udvikling, nu med tilstedeværelse af kunstnernes indgreb og et nyt publikum.  

 

Mange originale detaljer og elementer er bevaret i deres tidligere pragt, og endda funktion, såsom metalskilte, blomsterpotter, grønne hospitalsmøbler – inklusive efterladte materialer, som er blevet bjærget og genbrugt. Til denne udstillingen er de gentænkt som baggrund og lærred for kunstværkerne, interventionerne og nye præsentationer. 

 

Udstillingen FROM THE INSIDE OUT er kurateret af gæstekurator, Claire Gould.

Åbningstider:

Onsdag-Søndag: 12.00-18.00

Mandag-Tirsdag: Lukket

Eller efter aftale

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Start:
10. juni 2021 | 16:00
Slut:
3. oktober 2021 | 17:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,

Sted

Augustenborg Project
Palævej 9
Augustenborg, 6440
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Tilmelding er lukket for dette borgermøde