Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

Gratis Biograftur for Tilflyttere

14. marts|11:00 - 13:30

Gratis

Vi har reserveret en sal i Kinorama Sønderborg kun til tilflyttere!

Filmen er det prisbelønnede historiske drama ”I Krig og Kærlighed”, som spiller i vores dejlige Sønderjylland under Første Verdenskrig. Filmen vises på dansk med engelske undertitler.

Det er gratis at deltage i filmaftenen, men registrering er påkrævet og pladser er begrænsede. Du kan finde al praktisk information nedenfor.

Om filmen:
“I Krig og Kærlighed” er et dansk historisk drama, der spiller i Sønderjylland under Første Verdenskrig. Hovedkarakteren er Esben, der efter tre år i felten deserterer for at slippe fra de brutale kampe og blive genforenet med sin familie. Men da Esben vender tilbage, er alt forandret. En charmerende tysk officer er nemlig opsat på at overtage hans rolle i hjemmet. Esben gennemgår et mareridt, når han skal se på, at hans familie langsomt forsvinder foran ham. Han må nu sætte alt ind for at redde sin families kærlighed og overlevelse.

Dato:
Lørdag, d. 14 marts, kl. 11.00

Sted:
Kinorama Sønderborg, sal 5

Registrering:
Send en e-mail til tilflytter@sonderborg.dk. Angiv dit navn og hvor mange du vil registrere (aldersgrænsen: tilladt for børn over 15 år). Registreringsfristen er d. 7. marts. Du er kun registreret, når du får en bekræftelse per e-mail.

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
11:00 - 13:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

Kinorama Sønderborg
Kastanje Alle 3, Borgen
Sønderborg, 6400
+ Google Maps