Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grænselandet rundt på Tomlen

1. juli - 2. juli

Gratis

Denne dannelsestur sætter fokus på grøn omstilling og samkørsel. Ved at blaffe rundt i grænseområdet skal deltagerne lære nyt om grænselandet, opdage autentiske og eksotiske steder og naturligvis møde lokale mennesker. Det sker på en bæredygtig og eventyrlig måde, når deltagerne blot må benytte tommeltotten.

På det grænseoverskridende hitch-hike-rally mellem ”Kør-mæ-bænke” i Sønderborg kommune og ”Mit-fahr-banke” i Flensborg-området, vil deltagerne desuden komme tættere på kulturen på hver side af grænsen og i mødet mellem mennesker fra forskellige kulturer med forskellige sproglige forudsætninger, bliver den enkelte persons horisont udvidet og tolerancen for forskellighed øget.

Som bilist kan du hjælpe ved at tilbyde lifts. Du belønnes med interessante samtaler med unge, venlige og inspirerende mennesker, der blot ønsker at lære grænselandet at kende.

Er du deltager, vil du ved tilmeldingen modtage yderligere oplysninger om mødested, tidspunkter og de spændende opgaver, der skal løses undervejs – f.eks. tag billeder af bestemte steder, svar på relevante spørgsmål og saml point ifht. til transportmiddel eller overnatningssted.

Det vigtigste, du skal have med i den lille rygsæk på turen er tillid, nysgerrighed og mod samt sovepose og praktisk påklædning

Detaljer

Start:
1. juli
Slut:
2. juli
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.sonderborgkom.dk/kom-hinanden-ved/

Sted

Alsion 2, 6400 Sønderborg
Alsion 2
Sønderborg, 6400
+ Google Maps