Indlæser Begivenheder

Foredraget: Smerten blev min drivkraft ud af misbrug

6. februar 2023 | 19:00 - 21:00

Dette foredrag er til dig som ønsker at blive inspireret, få en fortælling der krummer hårene og får hjertet til at slå et ekstra slag og som ønsker nogle teknikker til dit liv, dine pårørende. ⭐️

Foredraget er i 2 timer. Jeg har afsat 30 minutter, hvor der er mulighed for spørgsmål, og du har mulighed for at komme med konkrete problemstillinger, som jeg vil svare på.

  • Du vil få inspiration til at action, og styrke din selvtilliden.
  • Hvordan jeg fandt min drivkraft, og hvor skal du lede?
  • Mentale redskaber til at hjælpe sig selv til bedre selvværd, tanker, vaner og disciplin.
  • Teknikker til at nå målsætninger, heppe på sig selv og blive ved selvom, det er træls.
  • Mine metoder til at stå stærkt i sig selv, i sine værdier og behov.
  • Disse teknikker bruger jeg også i mine forløb for misbruger.

Jeg er 29 år gammel og har brugt de sidste 4 år på selvudvikling igennem mentaltræning.

Jeg vil i foredraget inspirere dig gennem min tåkrummende og barske historie, og vise dig vejen til, hvor jeg er i dag med kæmpe mentalt overskud og viljestyrke, selv på de dårlige dage. Jeg ved i dag, hvordan jeg udnytter mit fulde potentiale, når motivationen er i bund. Jeg giver dig de samme redskaber, som jeg selv bruger til at tage action på mine udfordringer. Og jeg vil vise dig, at alt er muligt, uanset hvad du kæmper med. Undervejs i foredraget vil der komme mentale udfordringer undervejs i foredraget.

Jeg vil fortælle jer en hudløs ærlig historie om mit liv og opvækst som flaskebarn med vold, svigt og overgreb.Hvordan jeg som seksårig ikke følte mig ønsket, elsket eller anerkendt og mistede lysten til livet, før mit liv rigtig var begyndt.

Med min opvækst og destruktive tanker allerede fra barndommen, kom det ikke bag på nogen lærere i skolen, da jeg endte i det kriminelle miljø.

Jeg var blandt andet involveret i bandemiljøet og senere blev jeg stor-misbruger af alkohol, hvor jeg drak mere end 40 genstande dagligt.

Det var en dårlig oplevelse til en fest, der ændrede alt. Den episode fremprovokerede en enorm indre drivkraft og styrke til at ændre mit liv, men problemet var, at jeg ikke anede, hvordan jeg skulle komme ud af mit eget negative mønster. Jeg manglede de basale mentale færdigheder. Dagen efter ringede jeg til en mentaltræner, som jeg tilfældigt havde mødt gennem mit arbejde som brolægger. Han gav mig et råd og det var at fjerne mig fra det miljø.

Jeg begyndte at nærstudere frømandskorpset struktur, jeg fik en idé om at kan de bygge en mand som er mental uknækkelig, så hvis jeg kunne få 50 % af den styrke, var jeg tilfreds.

 

I dag har jeg lagt mit liv fuldstændig om. Jeg er foredragsholder, mentaltræner og ambassadør for Gadens Børn, Legeheltene og Thin Blue Line.

Share This Event

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Detaljer

Dato:
6. februar 2023
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
200 Kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
Besøg hjemmeside

Sted

Multikulturhuset
Nørre Havnegade 15
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps