Indlæser begivenheder

« Alle begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag v/ Rasmus Alenkær: Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært?

3. marts|19:00 - 21:00

120 Kr

‘Alt det vi kan’ 

Samarbejdet om børn med særlige udfordringer

v/Rasmus Alenkær, autoriseret psykolog, PhD.

Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært?

OM RASMUS ALENKÆR

Rasmus Alenkær er tidligere skolelærer, nu autoriseret psykolog, konsulent, populær foredragsholder, blogger, forfatter og podcaster. Han bruges ofte i medierne som ekspert, og har via sit mangeårige, praktiske arbejde fingeren på pulsen. Rasmus Alenkær var med som den fagperson, der besøgte en 6. klasse på Høng Skole i TV2-dokumentaren “Smertensbørn” i november 2021.

I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller med andre ord: Hvad sker der i hjernen hos børn, der har det svært? – og hvordan kan vi som fagfolk og forældre samarbejde om disse børns trivsel? Alenkær vil inddrage nyere forskning på området, og vil komme med en række praktiske anbefalinger, der retter sig mod både institution, skole og hjem.

Dybbøl Efterskole er for elever med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder. Skolen er en specialundervisningsefterskole med fokus på faglig, personlig og social udvikling.

www.dybboelefterskole.dk

Detaljer

Dato:
3. marts
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
120 Kr
Hjemmeside:
https://www.dybboelefterskole.dk/

Sted

Dybbøl Efterskole
Ragebølskovvej 3, Ragebøl
Sønderborg, 6400 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
74 48 70 80
Hjemmeside:
www.dybboelefterskole.dk